Skip to content

TaNext 2024 érettségi :)

A TaNext Akadémia legörömtelibb pillanatai közé tartoznak azon év végi események, amikor hallgatóink végzettséget szereznek, ez egy hosszú folyamat egy iskola életében.

Májustól már büszkélkedhettünk a szakiskolai végzettségekkel és elindultak a választott tárgyakból az érettségik a szakgimnáziumban, ahol elsősorban az állampolgári ismeretekből és digitális kultúrából teljesítettek a diákok. Ugyanígy elindultak a kötelező tárgyak és a szakmai tárgyak, mint például a jazz-zenész szak érettségijei is, amelyekből júniusban még sikeresen szóbeliztek is, amely után kézbe vehették okleveleiket.

A vizsgák utolsó napja persze nem egyben a tanév utolsó napja, a tanárok, a titkárság nagy erőkkel készíti a nem-végzősök bizonyítványait az évzáróra, az utolsó és egyben eredményes vizsganap mégis mind az osztályfőnökök és szülők, mind az iskola adminisztrációja és vezetése, a felkészítő szaktanárok és segítők számára is egy közös ünnep.

A nekik való köszönet mellett azonban nagy-nagy köszönet és hála maguknak a diákoknak és családjaiknak azért, hogy céljaikért kitartóan dolgoztak és töretlenül hisznek és bizalommal építik iskolánk közösségét!

Vélemény, hozzászólás?